Over Meliocan

Wij geloven dat jij toegang moet hebben tot veilige en effectieve supplementen voor het behoud van een optimale gezondheid en balans. Wij weigeren in te leveren op kwaliteit om meer geld of erkenning te krijgen.

Waarom kiezen voor Meliocan?

– Afkomstig van 100% biologische ingrediënten

Hennep is een bioaccumulator, wat betekent dat het de neiging heeft om elementen uit de bodem te absorberen en op te hopen – zowel goede als slechte. Daarom gebruiken we alleen biologische hennep van boerderijen die de bodem- en luchtkwaliteit regelmatig testen.

– Met zorg geëxtraheerd

Wij gebruiken superkritische CO2-extractie om onze producten te maken omdat het schoner en efficiënter is en het gebruik van agressieve chemische oplosmiddelen vermijdt.

– Volledig-spectrum CBD

Studies hebben aangetoond dat cannabisproducten met een volledig spectrum gebruikers kunnen helpen de effecten van CBD te maximaliseren. Al onze producten bevatten een verscheidenheid aan cannabinoïden, terpenen en andere fytochemicaliën om jou te voorzien van het beste.

– Uitvoerig getest

Al onze CBD-producten worden getest in een laboratorium van een derde partij om het cannabinoïdegehalte te bepalen, de terpeenverhoudingen te kwantificeren en te controleren op de aanwezigheid van oplosmiddelen, mycotoxinen, pesticiden en zware metalen. Zo weten wij zeker dat wij jou het best mogelijke bieden.